meet and greet, johan klein haneveld, patrick berkhof, acmala, dizary

Midwinterfair Archeon 2018

geplaatst in: Nieuws | 0

Koud, nat, donker? Blijf niet thuis zitten, maar vier de Midwinter! Wees blij met de viering van het licht, de dagen worden immers weer langer, yesss. Op zaterdag 8 en zondag 9 december zie ik je tijdens de Midwinterfair Yule Fest in het Archeon.

Er spelen bands op diverse podia en de voetjes gaan van de vloer tijdens de workshops Ierse en Schotse dans. Ik zeg, doen. Verspreid door het park vind je diverse workshops, activiteiten en veel entertainment. Bij de vele ambachtslieden en handelaren kun jij je unieke waren kopen. Ook in de middeleeuwse huizen vind je unieke standhouders. En er zijn natuurlijk de niet te missen versnaperingen.

midwinter fair archeon 2016 alien kostuum cosplay

Johan en Patrick signeren
Dizary staat op de overdekte markt. Johan Klein Haneveld is er om zijn Acmala te signeren. De gezelligheid kan niet stuk want Sophia Drenth en Jasper Polane zijn er ook! We staan naast elkaar met onze tafels, dus ga niet na afloop zeggen dat je ons gemist had. Oh, en ik ben er natuurlijk ook om je van alles over Dizary uit te leggen. Kom je langs voor een leesexemplaar voor je blog, laat het me dan even weten.

midwinter fair archeon 2016 alien kostuum cosplay

Wat kun je verwachten?
Een overzicht van de bands en entertainers die je kunt verwachten: Sassenachs, Deosil Scylla, Jannes de Goochelaar, Martinus Zotteklep, Fabel Rozo, Asklepios, Datura, Geleerd ende Ghenoten, Bastiaan de Zwitser, Abe de Verteller, Tim Talesman, De Sprookspreker, Magisch Verhaal, Vuurshow, Minderbroeders,

Wanneer
Zaterdag 8 december van 11:00 tot 20:00
Zondag 9 december van 11:00 tot 18:00
t/m 2 december koopje online kaartjes met kortingĀ TICKETS

acmala, Johan Klein Haneveld, Patrick berkhof, Dizary, een verhaal uit de wold van Dizary