Foto: Erik Jansen Fotografie

Leuk je te zien
Ik ben een verbeeldingsversterker. Als schrijver, illustrator, ontwerper en uitvinder werk ik graag aan mooie omvangrijke projecten. Toen ik met Dizary begon, wist ik al dat het nooit bij één boek zou blijven. Het is pas het begin, of misschien 1% daarvan. Sinds mijn eerste boek ontmoet ik steeds geweldige mensen die interesse hebben in dit project. Met Dizary ga ik de verbeelding van mensen op een positieve wijze versterken. Dit doe ik in de vorm van samenwerking met geweldige kunstenaars die begrijpen hoe je mensen kunt beroeren.

Niets liever zie ik dat mensen positief veranderen zodra ze in aanraking komen met kunst, in welke vorm dan ook. Feit is: door verbeeldingskracht wordt het denken 'flexibel'. Er worden sneller positieve verbindingen in de hersenen gemaakt. Verbeeldingskracht geeft ons de ruimte om het leven te interpreteren en op zoek te gaan naar nieuwe vormen van kijken en denken. Daarom zijn er mensen zoals ik - verbeeldingsversterkers.

Verbeeldingskracht zorgt ervoor dat ik door kan gaan na donkere periodes in mijn leven. Het bezorgt mij de power om aan een schitterende toekomst te denken. Met mijn ervaring wil ik ervoor zorgen dat ook jouw dromen gaan uitkomen.

Heb jij interesse om mee te werken aan Dizary? Stuur dan een raaf... een e-mail mag ook, met je motivatie.