patrick berkhof. about books. zilverspoor. zilverboekenclub

Patrick 26 juni live bij About Books

Patrick Berkhof kennen we natuurlijk van de magische Dizary wereld, maar hij heeft nog meer in z’n mars. Onlangs verscheen De Turfheksen en het Mopperende Veenlijk, een samenwerking met Sebastiaan Smits. Het is altijd fijn om Patrick in de uitzending te hebben, dus deze publicatie was een goed excuus om hem weer eens uit te nodigen. (Foto en tekst: Zilverboekenclub)

Dat doen we op woensdag 26 juni om 19:30 bij het online boekenprogramma About Books, te vinden op het Kanaal van Zilverboekenclub.

En de Tekstsperts redigeren weer live een tekst die is ingezonden door een van onze kijkers. Anaïd Haen en Django Mathijsen zoeken met hun scherpe blik naar verbeterpunten in een verhaal en in de tekst. Super leerzaam en interessant!

Lijkt het je leuk om een tekst aan hen voor te leggen? Dat kan! Stuur een deel van je verhaal van maximaal 300 woorden naar cocky@zilverspoor.com en wij plannen het in. Je mag ook anoniem deelnemen, zet dat dan in de begeleidende email.

Ben jij er woensdag weer bij?

Let op: we kunnen niet meer direct streamen naar de Zilverboekenclub. Om mee te praten via de comments kun je het beste meekijken via de FB van @Zilverspoor of @Zilverbron of via het youtube- of twitch-kanaal van Zilverspoor. (We zullen de meekijklink wel delen in deze groep, maar alles wat je daaronder plaatst, zien de presentatoren niet in onze studio. Dus kijk en klets mee via de aangegeven streams.)

About Books is het online boekenprogramma van Nederland en België. Iedere week kletsen we over boeken en schrijven, hebben we iemand te gast die met het boekenvak te maken heeft en delen we nieuws van de uitgeverij. Op woensdagavond om 19:30 uur streamen we live via alle socials van Zilverspoor en Zilverbron. Meepraten kan via de chats.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.