IDEAL
Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij Dizary.nl/Uitgeverij Versa afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaal omgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Dizary.nl/Uitgeverij Versa. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Uitgeverij Versa wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Zo wordt uw bestelling mits voor 15.00 uur besteld nog de volgende dag afgeleverd.

De voordelen van iDEAL
iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken: ING, ABN Amro, ASN, Rabobank, SNS Bank en Fortis.
Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. U heeft dus geen extra account of wachtwoord nodig!

PayPal
PayPal is een veilige manier om online te betalen. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiële informatie door te geven, verlagen de risico’s. Uw veiligheid wordt verder beschermd door de aankoopbescherming van PayPal en een toegewijde klantenservice. PayPal houdt u door middel van e-mailbevestigingen op de hoogte van elke transactie op uw rekening.

Hoe werkt het?
Paypal, een tussenpersoon om creditcard betalingen te ontvangen voor American Express en Dinnersclub. U heeft geen account bij Paypal nodig. Bij een betaling met Paypal verlaat u even de website, om verbinding met een beveiligde server te maken.

Betalen met een Credit Card
Op Dizary.nl/Uitgeverij Versa kunt u ook met uw Visa of Mastercard kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die uw betaling na enkele seconden goed keurt.

Overboeking
Overschrijven per bank of giro, is betalen zoals u gewend bent. De meest gebruikte methode is een overboeking via internet bankieren. Na ontvangst van uw betaling krijgt u de artikelen zo spoedig mogelijk thuis gestuurd. Een betaling via overboeking kan in enkele gevallen een aantal dagen duren.

WIj readen aan, als u bekend met met het gebruik van internet bankieren, dat u dan uw betaling via iDEAL betaald.