Garantie
Wettelijk gezien heeft u recht op een deugdelijk product. Onze producten met de grootst mogelijke zorg worden samengesteld. U heeft een wettelijk zichttermijn van 7 dagen. Mocht er een probleem zijn met de door ons geleverde producten dan verzoeken wij u eerst contact op te nemen met Dizary.nl/Uitgeverij Versa.

Klachtenafhandeling
Bij Uitgeverij Versa draait alles om tevreden klanten. Mocht u onverhoopt toch een vervelende ervaring hebben met uw bestelling of onze service dan horen wij dat graag. Wij doen er alles aan om uw klacht te verhelpen. U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice. Bent u uiteindelijk niet tevreden met het antwoord van één van onze medewerkers dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht te richten aan onze directie. Dit kan uitsluitend schriftelijk naar het volgende adres:

Uitgeverij Versa
t.a.v. de directie

 

Zichttermijn
Bij Dizary.nl/Uitgeverij Versa kunt u een artikel binnen zeven werkdagen retourneren. Wij verzoeken u om uw factuur bij uw retourzending te voegen zodat wij uw retourzending in behandeling kunnen nemen. De kosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor uw rekening.

Wettelijk zijn de volgende producten uitgesloten van retourneren te weten: artikelen die geopend of gebruikt zijn, of voorzien zijn van uniek codes, zoals gamecards, artikelen die voor u gemaakt zijn of artikelen die voorzien zijn van een speciaalgeschreven boodschap.

Retouradres
U kunt uw bestelling in combinatie met de bijbehorende factuur retour zenden aan:

Uitgeverij Versa

 

Retourprocedure
Na ontvangst van uw retour sturen wij u een mail met daarin een ontvangstbevestiging, binnen 14 dagen na ontvangst storten wij het aankoopbedrag op uw bankrekeningnummer terug.

Annuleren
Het kan natuurlijk zijn dat u een bestelling geplaatst heeft en deze liever niet ontvangt. Wij brengen géén kosten in rekening voor het annuleren van uw bestelling. Mocht uw zending al zijn verzonden, dan adviseren wij het pakket aan de deur te weigeren. Op deze manier hoeft u geen kosten te maken voor de retour zending.