zilverzand, djizary

Djizary tip #2 Zilverzand

geplaatst in: Tips, Wat is Dizary?, Winkel | 0

In Djizary kun je jezelf in verbinding stellen met het levende systeem. Waarom? Dat moet je in het boek maar lezen.

Wat ik kan vertellen is dat een hereniging nog wel eens risico met zich meebrengt. Met zilverzand wordt de verbinding verbroken omdat het levende systeem het kristalzand vervloekt. Zonder zilverzand wordt je herenigd en dat wil je niet.

Zilverzand wordt gewonnen op de zilverberg waarvan de locatie door een aantal machtige ondernemers angstvallig geheim gehouden wordt. Zilverzand is net zo kostbaar als goud. Het wordt verhandeld in handzame flesjes die men meeneemt naar de locatie waar op een veilige manier verbinding kan worden gemaakt (de meeste herbergen hebben wel een achterkamertje). Zodra je verbinding maakt, dan zal de assistent van het etablissement je op het door jou aangegeven tijdstip een kleine hoeveelheid zilverzand gebruiken om jou los te weken. Gebruikelijk zal de assistent als dank het zilverzand na gebruik mogen opvangen, reinigen en verhandelen.

Mocht je jezelf eens willen losweken van een systeem? (Dat kan tegenwoordig eigenlijk geen kwaad) Schaf dan vlug een flesje van het mooiste zilverzand aan dat binnenkort op deze site te verkrijgen is.Overzicht van al het nieuws