gothic fantasy beurs broodfabriek rijswijk 2017

Gothic Fantasy beurs weer betoverend leuk

geplaatst in: Nieuws | 0

Afgelopen weekend was de Broodfabriek in Rijswijk omgetoverd tot een wereld vol wonderen. Ondanks het eerste lentezonnetje, waren er deze editie toch weer 358 meer bezoekers te tellen.

Foto’s: Jerry Kooyman

Fantasy en gothicliefhebbers, en buitengewone dreuzels konden langs de vele kramen struinen. Of zich laten vermaken door de life muziek, zwaardvecht demonstraties en verhalenvertellers. Life waren er ondermeer: Rapalje, Shireen, Sowulo, Seed en Nemuer.

Jerry Kooyman gothic fantasy beurs broodfabriek rijswijk 2017

Veel uitgevers
Er waren deze editie behoorlijk wat uitgevers gespot, wat betekent dat het leesboek weer in de lift zit! En dat is alleen maar gunstig voor mijn Dizary. Voor mij viel de verkoop iets tegen, want veel vaste bezoekers hadden mijn boek natuurlijk al gekocht. Wel verkocht ik ditmaal ook illustraties en daar was erg veel belangstelling voor. Goed om te zien, want tijdens de Dutch Comic Con zal ik er een combideal van maken: boek en illustratie voor weinig…

Jerry Kooyman gothic fantasy beurs broodfabriek rijswijk 2017

Standje
Na 3 beurzen had ik het optuigen van mijn stand al aardig in de vingers en hij stond in mum van tijd op zijn plek. De standhouder naast mij had afgezegd. Daarom mocht ik ook van die kraam gebruikmaken. Ik deelde hem met Godijn Publishing dus zo had ik opeens een enorme ruimte om te vullen. Gelukkig had ik mijn kisten thuis al volgepropt met de nodige lappen en doeken. Daar kun je tijdens een beurs nooit genoeg van bij je hebben. Zo ontstond er een leuke stand waar ik zelfs mijn poortje en troon voor kon gebruiken.