Dizary boekpresentatie Foto Jerry Kooyman

Jij hebt iets gemist!

geplaatst in: Nieuws, Wie is Patrick Berkhof? | 0
Was je er afgelopen zaterdag 3 september niet bij? Toen hield ik mijn boekpresentatie bij boekhandel de Kler in Zoetermeer. Dank aan de aanwezige familie, vrienden en donateurs. Onder het genot van een hapje en bubbels presenteerde ik er mijn debuut. De winkel werd wel heel erg stil zodra ik een stuk uit mijn boek voorlas. Een mooie dag die ik mij nog lang zal herinneren, en dit is nog maar het begin.

Wanneer kan je jezelf nou auteur noemen? Is dat op het moment dat je één woord op papier zet, een verhaaltje ergens publiceert, dagelijks iets op internet plaats of een boek maakt en uitgeeft? Samen met mijn fantastische neef Jonathan onthulde ik zaterdag de cover van mijn boek en toen had ik pas het gevoel echt auteur te zijn. Raar? Nee, want tot nu toe was ik alleen maar bezig geweest met: een crowdfunding op poten zetten, geld binnenhalen, boek opmaken, cover tekenen, website bouwen, uitgeverij worden, boek laten drukken, uitgeven en een presentie voorbereiden. Zaterdag was het moment dat het werkelijk tot mij doordrong. Daar echt staan in een boekenwinkel met mijn creatie. Belangstelling van publiek. Foto’s maken, leuk voor later. Bloemen. Vanaf dat moment was het echt. Met de presentatie van mijn boek sloot ik een mooie drukke periode af van vooral doen. Mijn boek is vanaf nu tastbare realiteit, een droom die uitkomt.

 

De mooie foto’s zijn gemaakt door Jerry Kooyman.

Dizary boekpresentatie Foto Jerry Kooyman
Foto Jerry Kooyman
Dizary boekpresentatie Foto Jerry Kooyman
Foto Jerry Kooyman
Dizary boekpresentatie Foto Jerry Kooyman
Foto Jerry Kooyman
Dizary boekpresentatie Foto Jerry Kooyman
Foto Jerry Kooyman
Dizary boekpresentatie Foto Jerry Kooyman
Foto Jerry Kooyman
Dizary boekpresentatie Foto Jerry Kooyman
Foto Jerry Kooyman
Dizary boekpresentatie Foto Jerry Kooyman
Foto Jerry Kooyman