Dizary pal naast de nieuwe van JK Rowling the cursed child

Dizary pal naast JK Rowling in de etalage

geplaatst in: Nieuws | 0

Hoe mooi is het om jou creatie, waar je zo lang aan gewerkt hebt, in de etalage te zien naast het nieuwe boek van JK Rowling? Erg gaaf. De etalage is van boekhandel de Kler in het stadshart van Zoetermeer waar ik a.s. zaterdag 3 september mijn boekpresentatie zal houden. Ik heb er enorm veel zin in en ik hoop dat er veel mensen komen kijken. Het programma ziet er voorlopig als volgt uit:

  • 13:30 begin in met de verkoop en het signeren van mijn boek.
  • Tussendoor demonstreer ik hoe ik 3D printen combineer met literatuur.
  • 15:00 zal de nieuwe cover van mijn boek worden onthuld.
  • We proosten even op dit heugelijke feit.
  • Daarna zal ik een stuk voorlezen uit eigen werk.
  • Tot 17:00 blijft de boekenwinkel geopend.

Nou ben ik stiekem een beetje Potter fan, vooral ook omdat het zo’n geweldig concept is waar zoveel meer uitgekomen is dan alleen een boek. Dat is voor mij een voorbeeld. Dizary is immers ook niet alleen maar een boek, maar een complete wereld die zich niet beperkt tot het geschreven woord. In de komende jaren ga ik mijn wereld verder uit te breiden met niet alleen boeken. Houdt deze site in de gaten.