Dizary vanaf nu verkrijgbaar in de boekenwinkel

Hij is er!!!

geplaatst in: Nieuws | 0
Eindelijk is mijn boek verschenen en te koop via mijn eigen website, Bol.com en binnenkort ook via de boekenwinkels.

Dizary vanaf nu verkrijgbaar in de boekenwinkel

Jeeh, wat ben ik en blij mee zeg. Begin van het jaar begon ik met het illustere plan om een crowdfunding voor mijn boek te starten bij Voordekunst.nl. Dat is mij gelukt met 107% van mijn streefbedrag. De maanden daarna ben ik uitgever geworden, heb ik mijn website gebouwd (daar had ik nog 0 verstand van) en mijn boek laten drukken. En nu is het er dan werkelijk en kan het lange traject van de verkoop gaan beginnen. Tot het einde van dit jaar ga ik in elk geval de nodige zaken daarvoor uitzoeken zodat ik in 2017 kan gaan knallen op beurzen en in de boekenwinkels (hoop ik…) Ik heb al een paar mooie plannetjes voor de promotie van mijn boek en daar zal ik jullie de komende tijd van op de hoogte houden.

Ik kan jullie steun daarbij heel erg goed gebruiken en daarom vraag ik jullie zoveel mogelijk van mijn berichten de delen op social media. Daarvoor dank in elk geval.

stapel dizary boeken in de hal