Zelfs de woeste golven weerhouden Jalvin er niet van om af te reizen naar de ruige havenstad van Neilpoort. Hij wil een antwoord op een prangende vraag. Maar zijn wereld wordt op zijn kop gezet als hij getuige is van meerdere berovingen.

Met zijn gave kan Jalvin de verbeelding van mensen waarnemen. En daar baseert hij de schitterendste verhalen op.

De rover die in de havenstad rondwaart is niet uit op het geld van zijn slachtoffers. Hij wil de bron van alle mooie vertellingen.

Patrick Berkhof neemt je in deze novelle mee op een sprookjesachtige reis naar een schitterende maar griezelige plek in Dizary.

  • Voor de fans van Ursula le Guins’ Earth Sea, de Hobbit, Labyrinth of Narnia.

  • Dit is het eerste boek van de Jalvin trilogie.

  • Dit is een los te lezen boek, maar hij sluit goed aan op alle andere boeken van Project Dizary.

  • Voor de ware fantasy, young adults lezer. Verwacht griezelige momenten en een raadselachtig avontuur tot de laatste pagina.

  • Dit is een verhaal uit de begintijd van Dizary, toen het nog geen krankzinnig groot labyrint was, vol met verwarrende straten.

  • 132 pagina’s. ISBN 9789082566826
Jalvin en de magie van de Wold, Patrick Berkhof, Paperback

NBD Biblion

“De schrijfstijl is spannend en beeldend met oog voor details op basis van zintuiglijke waarnemingen. Binnen de intrigerende, uitgesponnen verhaallijn speelt ook de uitvinding van het boek door de komst van de flitspers een grote rol…”

NBD Biblion

Insta-gram

“Wat een prachtige wereld heeft Patrick Berkhof gecreëerd met het project Dizary. Ik ben blij dit verhaal te mogen lezen en een stukje van deze prachtige wereld te mogen leren kennen.”

Shaneyreads_writes

**** Hebban

“Patrick heeft een betoverende schrijfstijl die de wereld voor je ogen tot leven laat komen.”

Naomieve

Acmala, Panda, Jalvin

Of ga je liever voor een voordeelbundel?

€45.00 €41.00

Gratis goodies Dizary