Reeds verschenen titels:
Dizary – Het Levende Systeem
Acmala – Een verhaal uit de wold van Dizary


Paperback van het boek Dizary Het Levende systeem

Strijd samen of sterf… Zes vreemden treffen elkaar bij het mysterieuze vredesgilde van Moed en Daad. Ze hebben hun geheimen, maar ook iets gemeen: ze dragen een magisch strafteken op de rechterhand. Toeval of niet? Dit magische brandmerk zal hen doden tenzij ze binnen zeven dagen een goede daad verrichten voor het gilde.

Dizary – Het Levende Systeem is een spannend Young Adult boek. The Maze Runner, The Hunger Games en Divergent hebben het leuk geprobeerd, maar nu is er Dizary. Het verhaal heeft de humor die je wellicht kent uit de boeken van Terry Pratchett. Het genre is fantasy met steampunk als grote inspiratiebron.

Acmala – Een verhaal uit de wold van Dizary, is een novelle geschreven door gastauteur Johan Klein Haneveld. Het is spannend avontuur dat zich afspeelt in de wouden van Gesmèr.

De wold van Dizary kent vele gevaren, dus waarom zou je die opzoeken? De weetkundige Farenal kan het verleidende aanbod van zakenman Somnius niet weerstaan. Samen met hun bewapende begeleiders Karonna en Droeger trotseren ze de wouden van Gesmèr. Ze gaan opzoek naar de bron van de reuzenmot, de duivels van de nacht. Maar waarom zou je het gevaar opzoeken? De avonturiers worden geconfronteerd met misschien wel het grootste gevaar in dit duistere oord – zichzelf.