In deze dolkomische novelle neemt Jasper Polane je mee naar Eteria, de bovenste laag van Dizary. Hier prutsen een hoop tovenaressen, magiërs, alchemisten en heksen met magie en dat kan nooit goed gaan.

Panda is ervan overtuigd dat haar vader, de machtige tovenaar Kaldilin, haar moeder per ongeluk in een schildpad heeft omgetoverd.

Nu doet ze er alles aan om haar moeder weer te herstellen. Ze verkoopt er zelfs haar vaders magische uitvindingen voor. Maar wie kan ze vertrouwen in Eteria?

  • De fans van Jack Vance, Douglas Adams, Terry Pratchett en D&D gaan dit zeker waarderen.

  • Dit is een afgerond verhaal.

  • Dit is een los te lezen boek, maar hij sluit goed aan op alle andere boeken van Project Dizary.

  • Het zit vol met grappige verwijzingen en voetnoten.

  • Dat Jasper een heuse dungeon master is en fervent D&D speler, valt in dit verhaal duidelijk te merken.

  • 148 pagina’s. ISBN 9789082566888
Jasper Polane, Panda

**** Bol.com

“Het is één avontuurlijk, hilarisch geheel wat je in één haal gelezen hebt. Voor zowel een jonge als een oudere lezer een plezier. Kleine illustraties, de opmaak van de tekst met verschillende lettertypes en de opdeling van de hoofdstukken alles draagt bij aan het vermaak”

Elsa Bakker

***** Bol.com

“Een heerlijk sprookjes achtig fantasy avontuur voor jong en oud. De schrijfstijl is soepel en makkelijk. De auteur neemt je met het grootste gemak mee in een heel bijzondere wereld”

Aalsgolver

***** Hebban

“De wereld van Dizary zit dus heel goed doordacht en uitgewerkt in elkaar dat goed tot uitdrukking komt in het uiterlijk van het boek..”

Ans Stier

Acmala, Panda, Jalvin

Of ga je liever voor een voordeelbundel?

€45.00 €41.00

Gratis goodies Dizary