Bedrijf Sponsor Djizary

3D literatuur

geplaatst in: Nieuws | 0

Welk bedrijf is geïnteresseerd in het sponsoren van een boek met toekomst?

Ik hoop spoedig een ondernemer te vinden die geïnteresseerd is in mijn bijzondere project dat de boekenbranche kan veranderen. Ik combineer 3D printen met literatuur en ik ben daarmee de eerste die dit oppakt. Op voordekunst.nl loopt mijn sponsorcampagne voor de publicatie van mijn boek nog tot eind april.

Normaal gesproken illustreer je een boek, leuk dat doen er al zoveel. Ik gebruik 3D printen om mijn boek vorm te geven. Objecten uit mijn bedachte verhaalwereld ontwerp en print ik om te delen met mijn fans. De beslissing om literatuur te verbinden met nieuwe technieken als 3D printen is niet alleen een marketing strategie, het helpt ook met het versterken van de verhaallijn. Op deze manier geef ik een draai aan de vastgeroeste boekenwereld. Plannen zijn er om hele delen van mijn wereld vorm te geven en te printen. Merchandising van een boek op deze manier is uniek te noemen, maar daarvoor moet het boek er wel komen. Sponsor mij. Dit is een project waar toekomst in zit.

Voor bedrijven en particulieren biedt doneren van een hoog bedrag fiscale voordelen. Lees hier meer over op de website van Voordekunst.nl/ficalevoordelen

 Steun dit project