2016 is het jaar om de verdwalen in Dizary

Na meer dan tien jaar dwalen in de labyrintwold van Dizary is hij klaar om door jou te worden ontdekt.

Auteur Patrick Berkhof zal zijn eerste boek uit de wold van Dizary gaan publiceren door middel van Crowd Funding op Voordekunst. Met een bedrag van €3333 worden de laatste kostbare stappen gefinancierd om van het manuscript een werkelijk boek te maken.

Wil jij ook verdwalen in de labyrintwold van Dizary? Sponsor dan met een bedrag en ontvang van Patrick een ontzettend leuke tegenprestatie. Ten eerste zal jou naam als dank in het boek komen te staan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eerste druk van het boek in soft of hardcover. Hoe hoger het bedrag is dat jij sponsort, hoe mooier en exclusiever de tegenprestatie wordt. Bekijk het project op Voordekunst.

Schrijven is op zich een vrij goedkope bezigheid: een computer en software en je kunst aan de slag. Onderzoek kost misschien wat geld, maar lang niet zoveel als de laatste paar stappen om van een manuscript een werkelijk boek te maken. Als eerste moet het manuscript zeer zorgvuldig worden nagekeken door een redacteur. Als dat is gedaan wordt de tekst opgemaakt om mooi in het boek over te komen. Daarnaast wordt er een cover ontworpen die de toekomstige koper bij zijn lurven grijpt. En het drukken van een partij boeken is duur. Juist dit laatste traject is een kostbare fase die ik misschien ooit zelf kan financieren, maar dan ben ik jaren verder. Nu is het moment om mijn droom te realiseren en dat kan perfect als er in één keer een goed bedrag beschikbaar komt. Daarnaast vind ik het leuk om op deze manier in contact te komen met mensen die ik bijvoorbeeld al een hele tijd niet gesproken heb. Of het contact met sponsors die ik niet ken lijkt mij zeer boeiend. Want wat heeft hen aangezet tot het sponsoren van mijn project? Crowd Funding wordt beslist een heel bijzondere ervaring.

Als ik het doelbedrag niet haal? Tja, dan moet je denk ik nog eens tien jaar wachten voordat mijn boek in de winkel ligt.

Crowdfunding geslaagd