Acmala

De reuzenmot zaait al jaren dood en verderf in de bewoonde wereld van Dizary. De zakenman Somnius wil ze bij de bron uitmoorden, maar niemand heeft zich ooit begeven in de wouden van Gesmèr.

De bioloog Farenal wordt voor veel geld gevraagd om met de expeditie mee te gaan. Zijn expertise is meer dan welkom. Begeleid door de ex-vredebewaarster Karonna en de robot Droeger wagen ze zich in het gevaarlijke gebied.

Gevaar loert er om elke hoek, en sommige bomen en planten blijken te leven. De expeditie loopt uiteraard anders dan gedacht.

Johan Klein Haneveld gebruikt op slimme manier elementen uit eerdere boeken van Dizary en geeft er op originele wijze zijn eigen draai aan.

  • Voor de fans van China Miéville, Hungergames en the Mazerunner.

  • Een afgerond verhaal.

  • Dit is een los te lezen boek, maar hij sluit goed aan op alle andere boeken van Project Dizary.

  • Voor de ware fantasy, young adults lezer. Verwacht actie en avontuur tot de laatste pagina.

  • De wereld van Dizary is één groot labyrint. Vol met gestapelde huizen, onnodig veel brugen en geheimzinnige doorgangen.

  • 98 pagina’s. ISBN 9789082566819

**** Hebban

“Een wereld die een beetje doet denken aan die van Discworld, Schijfwereld. Herkenbaar, maar toch net even anders. Ik word blij van deze boeken”

Marije Ronteltap

**** Bol.com

“De avonturen en gevaren vliegen je om de oren tijdens het lezen. Waardoor ik graag door las en de spanningsboog behouden bleef van begin tot eind.”

Esla Bakker

**** Hebban

“Ik vind het boek erg goed geschreven, de gevechten zijn echt spannend en de personages interessant.”

Isdenix

Gratis goodies Dizary