Project Dizary workshop op Elfia 2020 Haarzuilen

De 12 essentiële hoofdstukken van de held

geplaatst in: Nieuws | 0

Je schrijft je de blubber, maar die held van jou blijft maar een beetje hangen. Hoe komt het toch dat je geen stap verder komt met je schrijfproject? Of je bent altijd opzoek naar nieuwe technieken om je verhaal een boost te geven. Nou, maakt dan gebruik van de 12 stappen die Patrick je gaat vertellen – de 12 hoofdstukken van de held.

Tijdens Elfia Haarzuilens 2020 ga ik een toffe workshop geven. Ik heb een aantal jaar geleden mijn droom waargemaakt en mijn Project Dizary bestaat inmiddels uit 4 geweldige boeken. Als geen ander begrijpt ik wat een worsteling het kan zijn om je verhaal te realiseren. Maar ik ken inmiddels een aantal interessante hulpmiddelen, die ik maar al te graag bijbreng.

Als je de workshop hebt gemist, dan zal deze na Elfia ook op de website worden gezet. No worries.