Het is tijd om wat te vieren

geplaatst in: Nieuws | 0

Weten jullie het nog? Precies een jaar geleden ging mijn crowdfunding op de website van Voordekunst.nl van start. En die actie was meer dan geslaagd.

Ik haalde 107% van mijn doelbedrag op dankzij al die lieve sponsors (nogmaals bedankt). Toen heette mijn project nog Djizary. Niet wetende dat dat iets heel vies betekende ;-p Donateurs kregen een eerste editie van mijn boek in soft of hardcover. Er waren zelfs een aantal die een 3D print van een leentrap ontvingen.
1 april
Halverwege mijn crowdfunding leek het mij wel leuk om een 1 aprilgrap uit te halen om meer bezoekers te trekken. Maar het feit dat ik opeens 333% van mijn doelbedrag had binnengehaald, werd door een aantal mensen toch een beetje verkeerd opgevat. Nee, dit was dus een grap.
Volle agenda
Dizary is nu een feit, and here to stay. In de tussentijd werk ik hard aan de promotie van mijn boek. En daar heb ik een aardige kluif aan. Het valt niet altijd mee. In maart heb ik bijna elk weekend een beurs of geef ik mijn masterclass op scholen. Komende tijd wordt het iets rustiger en dan kan ik mij weer focussen op het volgende boek in de Dizary serie.

Hoe doetie ‘t?¬†
Nu een jaar verder kan ik zeggen dat mijn boek het goed doet. Natuurlijk nog geen bestseller, logisch en dat is niet meteen mijn doel. Hij wordt goed ontvangen op beurzen en festival. Er komen zelfs mensen speciaal langs om te zeggen dat ze het een erg leuk boek vinden. Ze hebben vooral de vraag waar deel 2 blijft. Al een paar maal heb ik met fans op de foto gestaan! Kun je het voorstellen? Ik, de enige echte Patrick Berkhof. Wow, dat had ik een jaar geleden nog niet kunnen dromen.