attentie boekbloggers en vloggers

Ik ben opzoek naar boekbloggers en vloggers

geplaatst in: Nieuws | 0

Ben jij een boekblogger, vlogger of influencer? Heb jij een grote passie voor fantasy en young adult? Dan kom ik graag met jou in contact. Binnenkort verschijnt er een nieuw boek uit de wold van Dizary en ik kan jouw hulp daar goed bij gebruiken.

Ik vind het belangrijk om een persoonlijk netwerk aan influencers te organiseren. Een persoonlijk contact met jullie vind ik belangrijk. Mijn uitgeverij staat nog in de kinderschoenen en ik ben daarom volledig vrij in de dingen die ik wil en kan doen. En ik ben bereid ver te gaan en creatief onvergetelijke dingen te doen. Samen zullen we op een open manier leuke dingen bereiken. Mocht het succes Dizary dankzij jullie exploderen, dan zitten jullie op de eerste rij. Met een explosie op de eerste rij zitten is onfijn, maar je begrijpt wat ik bedoel.

Dizary boekpresentatie Foto Jerry Kooyman

Yes, uiteraard zijn er tegenprestaties te bedenken. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijkaarten voor festivals, exclusief toegang tot presentaties, boekexemplaren, illustraties, goodies, noem maar op. En afhankelijk van jouw invloed staat er betaling tegenover. Let op: het is mooi meegenomen als je al invloed in de boekenwereld hebt, maar beginnend bloggers zijn ook welkom. Groeien doe je samen.

 

Hoe doe je mee?

Om deel te nemen stuur je een mail naar info@uitgeverijversa.nl aangevuld met onderstaande informatie:

  • Je naam
  • Link naar jouw blog, vlog of social page
  • Thema van jouw blog
  • Waarom denk jij dat jouw blog goed aansluit op het thema van Dizary

Ik hoor graag van je
Patrick