Dizary Het levende systeem is geboren en is nu 1 jaar staat op 1 Patrick Berkhof

2 jaar Dizary

geplaatst in: Nieuws | 0

Ahhh, toch even leuk om aan te stippen: 2 jaar geleden kwam mijn eerste boek uit. En wat ben ik nog steeds trots dat ik de stap gezet heb om hem zelf uit te geven.

Het mooiste moment vond ik nog wel het bezoek aan de drukker. Hier kreeg ik te zien hoe mijn boek van zijn kaft werd voorzien en hoe hij van de lopendeband rolde. Geweldig. En uiteraard het moment dat op 19 augustus een pallet vol met boeken voor mijn deur geplempt werd. ‘Zo, succes ermee.’

Veel lol heb ik er tot nu toe wel aan gehad. Ik had nooit verwacht dat het zo ontzettend veel werk zou zijn om je eigen boek een beetje in de picture te krijgen. Ik heb op de mooiste festivals gestaan en geweldige mensen leren kennen. Voor de komende tijd staan er een hoop leuke dingen op de planning. Nee, ik zal jullie zeker niet teleurstellen.

In oktober al komt er een nieuw boek uit mijn Dizary wold. Je kan Dizary dan zien op Fantasy Fest in de Broodfabriek in Rijkswijk, op het Thrillerfestival, Castlefest wintereditie, Historisch Zoetermeer en Midwinter fair Yule Fest in het Archeon.