Dizary op Elfia 2024

Elfia informatie

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Project Dizary zal aanwezig zijn op Elfia, het grootste fantasy evenement van Nederland, gehouden bij Kasteel de Haar. Kom langs bij onze stand en dompel jezelf onder in deze magische wereld van de verbeelding. Ontmoet de auteur Patrick Berkhof en ontdek de betoverende boeken en spellen. Mis dit fantastische evenement niet! Zorg ervoor dat je 20 en 21 april in je agenda zet!

Patrick Berkhof op Elfia 2023

  • Wanneer: 20 & 21 april 2024
  • Openingstijden: zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur. Zondag van 10.00 tot 19.00 uur.
  • Waar: Kasteel de Haar, Haarzuilens, Nederland
  • Met de auto: volg de aanwijsborden naar 1 van de 2 parkeervelden.
  • Met het openbaar vervoer: vanaf station Vleuten rijdt een pendelbus naar Kasteel de Haar.

On stage

Captain Keith, Triple-X trio, The Coincidences, Wouter en de Draak, House of Circles, The Trouble Notes, Victor and the Bully, Good Trouble, Sassenach’s Warpipes and Drums

Elder Scrolls Realm

Op dezelfde plek als de boekenmarkt vind je dit jaar ook het rijk van The Elder Scrolls Online! Sluit je aan bij mede-fans van The Elder Scrolls, ontmoet het team achter ESO, of maak zelfs voor het eerst kennis met je ESO-gildeleden tijdens Elfia. Geniet van leuke weggeefacties gedurende de dag, neem deel aan leuke activiteiten zoals Khajiit- en Argonian-make-up workshops, bewonder acrobaten, verwelkom speciale gasten en beleef spannende speelsessies met het nieuwe hoofdstuk Gold Road.

GEEN REGEN

We gaan duimen voor prachtig weer. Editie 2023 viel helaas wat in het water omdat er beide dagen in de middag veel regen viel. Ditmaal dus zorgen voor een goede regenjas en paraplu. Wat dit evenement bij het prachtige kasteel blijft een hele belevenis. Elk jaar wordt het grootser opgezet.

Elfia kasteel de Haar Haarzuilen fantasy fair

Patrick Berkhof staat samen met Sophia Drenth en een hoop andere auteurs op de boekenmarkt. Deze is de vinden bij de Hero’s Hall. Uiteraard neemt Patrick zijn nieuwe Nederlandstalige TTRPG ook mee. Welke gebaseerd is op zijn eerste boek – Het Levende Systeem.

Dizary op Elfia 2024

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.