6 Juli Signeren bij Silvester

Wil jij een uniek exemplaar van mijn dolkomische boek in handen krijgen? Kom dan op zaterdag 6 juli om 14:00 naar kinderboekhandel Silvester in Zoetermeer! Daar zal ik de Turfheksen en het Mopperende Veenlijk voor je signeren. Uiteraard ga ik ook voorlezen… oeh, ik ga alvast oefenen, want dat is best spannend.

Patrick Berkhof. Turfheksen. Mopperende veenlijk Sebastiaan Smits. Storytellers. Zoetermeer

Samen met Sebastiaan Smits heb ik voor zijn uitgeverij Storytellers een kinderboek geschreven: de Turfheksen en het Mopperende Veenlijk. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige musical ‘de Turfheksen’. Het boek is vanaf nu verkrijgbaar. Het is een heerlijk dolkomisch kinderboek voor 9+. Uiteraard is het een geweldig boek om uit voor te lezen, maar ook super tof om zelf te lezen.

Zaterdag 6 juli om 14:00
Kinderboekhandel Silvester, Dorpstraat 115N, Zoetermeer

de turfheksen, het mopperende veenlijk. Patrick Berkhof. Sebastiaan Smits. Storytellers

Vanaf nu verkrijgbaar

Hardcover | Gesigneerd

Waar gaat het boek over?
Oda woont met haar kolonistenouders in een dorpje aan het Soete meer. Al dagen ziet Oda haar ouders op de akker ploeteren en ze wil hen helpen. Dat kan volgens Oda alleen maar met magie. Ze is al een tijdje bevriend met de Turfheksen en krijgt les van hen in de magie. Als Oda haar studieboeken bij de heksen komt omruilen, zijn de twee kibbelende dames er niet. Dan wordt Oda in de verleiding gebracht om een heel mysterieus toverboek mee te nemen. Vanaf dat moment loopt er flink wat in de soep.

“Een meisje genaamd Oda, een levend veenlijk, een vergeten oom, een stel dieven en een horde oerbeesten; allemaal zijn ze precies op het verkeerde moment op de verkeerde plek.”

Humor
Het is een boek geworden vol humor, met heerlijke personages en kolderieke gebeurtenissen. Denk aan een gestolen toverboek, tovenarij die volledig uit de hand loopt, een meisje Oda die alles weer goed probeert te krijgen en een stel enge rovers. Oh ja, en een mopperend veenlijk, hahaha. Mijn boek is de 3e in de reeks. Alle boeken van de Wildernis zijn los te lezen en allemaal natuurlijk even leuk.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.