Kortingscode Fantasy Fest. Broodfabriek. Rijswijk

25% Korting voor Fantasy Fest

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Op 17 en 18 Februari 2024 gaan de poorten van Fantasy Fest in de Broodfabriek in Rijswijk weer open voor dit ontzetten gezellige evenement. Je zult worden verwelkomt in een wereld van mythische wezens, epische avonturen en wonderlijke verhalen. Het thema van deze voorjaarseditie is The Good & The Bad. En jij kan er heen met mijn persoonlijke kortingscode.

Gebruik de volgende code om je korting te claimen tijdens het bestellen van je TICKETS.

–>FFPROJECTDIZARY <–

Struin langs de vele kraampjes met mooie producten, zoals kleding, sieraden, leuke snuisterijen of mooie accessoires voor in je huis. Daarnaast kun je volop genieten van entertainment. Tevens kun je ook lekker eten halen bij de restaurantjes die aanwezig zijn bij Fantasy Fest. En jij kunt er met korting naar toe.

Project Dizary, Fantasy Fest 2024

Project Dizary staat ook ditmaal weer samen met Marieke Frankema in de stand. Dus dat belooft weer een mooie editie te worden. Fantasy Fest is niet alleen voor liefhebbers van fantasy, maar voor iedereen die op zoek is naar een magisch uitje. Of je nu een fantasyfan bent, een cosplayer, een liefhebber van stripboeken of gewoon op zoek bent naar een gezinsvriendelijk evenement, Fantasy Fest heeft voor elk wat wils.

Wat kun je verwachten op Fantasy Fest?

  • Cosplay-wedstrijden: Trek je beste kostuum aan en maak kans op geweldige prijzen.
  • Artiesten en auteurs: Ontmoet fantastische schrijvers, kunstenaars en makers.
  • Workshops en lezingen: Leer van experts over de meest boeiende onderwerpen.
  • Muziek en entertainment: Geniet van live-optredens en magische shows.
  • Kramen: Ontdek unieke merchandise, van boeken en strips tot handgemaakte sieraden en kunstwerken.

Korting

Jij kunt erbij zijn met de volgende kortingscode. Gebruik deze speciale Dizary-code bij het bestellen van je online ticket en ontvang direct 25% korting op de entreeprijs. –>FFPROJECTDIZARY <–Deel deze korting met zoveel mogelijk mensen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Deze code is niet geldig voor kassakorting of weekendtickets.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.