25% Korting voor Fantasy Fest

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Op 25 en 26 november zullen de deuren van de Broodfabriek in Rijswijk wijd opengaan om ons te verwelkomen in een wereld van mythische wezens, epische avonturen en wonderlijke verhalen. Het Winter Wonderland-thema brengt een extra vleug betovering en verwondering aan dit al gezellige festival.

Struin langs de vele kraampjes met mooie producten, zoals kleding, sieraden, leuke snuisterijen of mooie accessoires voor in je huis. Daarnaast kun je volop genieten van entertainment. Tevens kun je ook lekker eten halen bij de restaurantjes die aanwezig zijn bij Fantasy Fest. En jij kunt er met korting naar toe.

Project Dizary, Dutch Comic Con 2023

Project Dizary staat ook ditmaal weer samen met Marieke Frankema in de stand. Dus dat belooft weer een mooie editie te worden. Fantasy Fest is niet alleen voor liefhebbers van fantasy, maar voor iedereen die op zoek is naar een magisch uitje. Of je nu een fantasyfan bent, een cosplayer, een liefhebber van stripboeken of gewoon op zoek bent naar een gezinsvriendelijk evenement, Fantasy Fest heeft voor elk wat wils.

Wat kun je verwachten op Fantasy Fest Winter Wonderland?

  • Cosplay-wedstrijden: Trek je beste kostuum aan en maak kans op geweldige prijzen.
  • Artiesten en auteurs: Ontmoet fantastische schrijvers, kunstenaars en makers.
  • Workshops en lezingen: Leer van experts over de meest boeiende onderwerpen.
  • Muziek en entertainment: Geniet van live-optredens en magische shows.
  • Kramen: Ontdek unieke merchandise, van boeken en strips tot handgemaakte sieraden en kunstwerken.

Korting

Jij kunt erbij zijn met de volgende kortingscode. Gebruik deze speciale Dizary-code bij het bestellen van je online ticket en ontvang direct 25% korting op de entreeprijs. FFPROJECTDIZARY Deel deze korting met zoveel mogelijk mensen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Deze code is niet geldig voor kassakorting of weekendtickets.

Gratis goodies Dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.