Speciale set boekenleggers

geplaatst in: Boekenlegger | 0

Patrick is weer helemaal losgegaan op nieuw werk voor de wereld van Dizary. Wat resulteerde in een prachtige set boekenleggers. De set werd in de eerste instantie heel ergens anders voor ontworpen. Maar ze zijn zo mooi, dat ze vanaf nu ook als een setje op in webshop verkrijgbaar zijn.

Al lange tijd mistte voor een hoop boeken uit de wereld van Dizary de boekenleggers. Schande, ik weet het. Die waren op door alle festivals die de afgelopen tijd waren aangedaan. Tijd dus om nieuwe in te kopen. Maar het was ook tijd voor een nieuw design die matched met een exclusieve boeken set die sinds kort verkrijgbaar is. Hiervan zijn de zijkanten van alle boeken voorzien van een prachtig kleurtje. Elke boekenlegger is afgestemd op die kleuren. Maar ze zijn me zo goed bevallen dat ik ze ook via de webshop te koop wil aanbieden. Dus als je binnenkort een boek aanschaft, vergeet dan je boekenleggers niet!

Vanaf nu dus verkrijgbaar in mijn webshop

boekenlegger, Project Dizary, sprayed edge, set

Set van 7 boekenleggers

Vanaf nu verkrijgbaar, deze prachtige set van 7 boekenleggers. Passen bij elk boek uit de Wold van Dizary.

Sprayed Edge set

Als je deze prachtige set besteld, dan krijg je de 7 boekenleggers er gratis bij.

Project Dizary, special edition, sprayed edges, boek, speciale editie

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.