acmala, Johan Klein Haneveld, Patrick berkhof, Dizary, een verhaal uit de wold van Dizary

Tijd voor een nieuwe boektitel

geplaatst in: Nieuws | 0

Zoals jullie inmiddels wel weten, zit er een nieuw boek aan te komen uit de wold van Dizary. Ditmaal zal gastauteur Johan Klein Haneveld jullie verwennen met een novelle. Maar wat is een boek zonder titel? Vandaag maak ik met trots die titel bekend. En om maar meteen met de deur in huis te donderen:

Acmala – Een verhaal uit de wold van Dizary

En wat mag dat wel niet betekenen?
Nee, ik ga natuurlijk niet vertellen waar de titel betrekking op heeft. Daarvoor moet je echt deze novelle binnenkort lezen. Begin oktober komt hij uit, maar voor die tijd zal de pre-order beschikbaar zijn. En de subtitel betekent dat het een zijspoor is in de wold van Dizary, dat lijkt mij duidelijk. Na 100 pagina’s lezen weet je meer, zo niet allesss.

Ankh morpork brugge dizary

Het verhaal
De hoofdpersoon Farenal is weetkundige en wordt uitgenodigd om als gids te dienen voor een expeditie in de ondoorgrondelijke wouden van Gesmer. Het reisgezelschap trotseert er onbekende gevaren en fantastische beesten. Daarnaast maken we kennis met de zakenman Somnius en de expeditie wordt begeleid door Karonna en Droeger.
acmala, Johan Klein Haneveld, Patrick berkhof, Dizary, een verhaal uit de wold van DizaryWanneer dan?
De boekpremière is op 13 en 14 oktober tijdens het Fantasy Fest in de Broodfabriek in Rijswijk. Maar ik kan alvast verklappen dat ik tijdens het festival Historisch Zoetermeer Acmala al binnen heb van de drukker.