patrick berkhof signeert bij boekhandel sonneveld oosterheem zoetermeer

Patrick signeert bij boekhandel Sonneveld in winkelcentrum Oosterheem

geplaatst in: Nieuws | 0

Auteur Patrick Berkhof gaat op tour door Zoetermeer
Om te beginnen signeert Patrick op zaterdagmiddag 13 mei zijn boek bij boekhandel D. Sonneveld in Zoetermeer. Iedereen is van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Na een geslaagde crowdfunding kunnen fantasy-liefhebbers eindelijk kennis maken met zijn wonderlijke labyrintwereld van Dizary.

Het verhaal
Dat schrijven vooral schrappen is, heeft de Zoetermeerder aan den lijve ondervonden. Pas na tien jaar en vijftien versies van zijn manuscript was hij tevreden. In dit eerste deel maken we kennis met de verwarrende labyrintwereld van Dizary en zijn bewoners. De twee hoofdpersonages Ileas en Arak krijgen een straf opgelegd waar ze binnen zeven dagen vanaf moeten komen. Ondertussen wordt een groots mysterie ontsluierd – een verwoede strijd om de sleutel tot de wereld. Zijn debuut wordt door zijn lezers veelal met 5 sterren beoordeeld.

Fantasy uit Zoetermeer
Het is lastig origineel te blijven in de literatuur, maar daar heeft Patrick – die in het dagelijks leven ontwerper is – geen probleem mee. Creatief als hij is verwend hij ons met een verhaal dat origineel kan worden genoemd. Fantasy is vaak wat zwaarmoedig en daarom pakt hij uit met veel humor die vergelijkbaar is met zijn voorbeeldauteur Terry Pratchett. Aan de Nederlandse invloeden is gedacht zoals de klompen, kaas, fietsen en tegeltjeswijsheden. Het is dan ook een fantastisch Young Adult boek. Aan deel 2 wordt op dit moment al hard gewerkt.

De tour
Patrick doet meerdere winkels aan. Zo signeert hij zaterdag 20 mei bij boekhandel Burna in Seghwaert. Meer informatie daarover volgt nog. U bent van harte welkom om de eerste signeersessie bij te wonen.

Datum: zaterdag 13 mei
Tijd: 13:00 tot 17:00
Locatie: Boekhandel D. Sonneveld, Oosterheemplein 478, Zoetermeer

patrick berkhof signeert bij boekhandel sonneveld oosterheem zoetermeer