patrick berkhof signeert bij boekhandel bruna seghwaert zoetermeer

Patrick Berkhof signeert bij boekhandel Bruna Seghwaert in Zoetermeer

geplaatst in: Nieuws | 0

Auteur Patrick Berkhof gaat op tour door Zoetermeer
Op zaterdagmiddag 20 mei is hij bij boekhandel Bruna in Seghwaert in Zoetermeer. Iedereen is van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Na een geslaagde crowdfunding kunnen fantasy-liefhebbers eindelijk kennis maken met zijn wonderlijke labyrintwereld van Dizary.

Het verhaal
Dat schrijven vooral schrappen is, heeft de Zoetermeerder aan den lijve ondervonden. Pas na tien jaar en vijftien versies van zijn manuscript was hij tevreden. In dit eerste deel maken we kennis met de verwarrende labyrintwereld van Dizary en zijn bewoners. De twee hoofdpersonages Ileas en Arak krijgen een straf opgelegd waar ze binnen zeven dagen vanaf moeten komen. Ondertussen wordt een groots mysterie ontsluierd – een verwoede strijd om de sleutel tot de wereld. Zijn debuut wordt door zijn lezers veelal met 5 sterren beoordeeld.

Fantasy uit Zoetermeer
Het is lastig origineel te blijven in de literatuur, maar daar heeft Patrick – die in het dagelijks leven ontwerper is – geen probleem mee. Creatief als hij is verwend hij ons met een verhaal dat origineel kan worden genoemd. Fantasy is vaak wat zwaarmoedig en daarom pakt hij uit met veel humor die vergelijkbaar is met zijn voorbeeldauteur Terry Pratchett. Aan de Nederlandse invloeden is gedacht zoals de klompen, kaas, fietsen en tegeltjeswijsheden. Het is dan ook een fantastisch Young Adult boek. Aan deel 2 wordt op dit moment al hard gewerkt.

De tour
Patrick toert langs meerdere winkels. Zo signeerde hij afgelopen zaterdag 13 al bij boekhandel Sonneveld. Welke winkels hij nog meer aan zal doen wordt binnenkort bekend gemaakt. U bent van harte welkom om de eerste signeersessie bij te wonen.

Datum: zaterdag 20 mei
Tijd: 13:00 tot 17:00
Locatie: Boekhandel Bruna in Seghwaert, Petuniatuin 43 , Zoetermeer

patrick berkhof signeert bij boekhandel bruna seghwaert zoetermeer