Gothic fantasy beurs broodfabriek Rijswijk 22 en 23 oktober 2016

€2 korting op de entreeprijs Gothic Fantasy beurs @Broodfabriek Rijswijk

geplaatst in: Nieuws | 0

Gothic & Fantasy Beurs in De Broodfabriek Rijswijk

Op 22 en 23 oktober vindt de Gothic & Fantasy Beurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Een ontmoetingsplek voor iedere gothic en fantasy liefhebber. Afwisselende muziekstijlen van verschillende bands en een aanbod van ruim 140 marktkramen aan aanverwante artikelen typeren deze beurs.

Het programma-aanbod bestaat uit optredens van o.a. de bands Pyrolysis, Schwarzblut en SCRUM. Heidevolk verzorgt een originele show met akoestische nummers, gevolgd door optredens van bands Elizium en the Moorings (Frankrijk). Noorderwind en Zwaard en Steen geven verschillende demonstraties en workshops zwaardvechten.

Proef de sfeer op de Middeleeuwse markt met meer dan 140 kramen diverse artikelen op gothic en fantasy gebied. Producten als schoenen, make-up, sieraden, boeken, pruiken, beelden, elfjes en draken zijn ruim vertegenwoordigd. Een entreekaart voor de Gothic & Fantasy Beurs geeft tevens toegang tot de Internationale Mineralenbeurs.


Algemene informatie:
Gothic & Fantasy Beurs, 22 en 23 oktober in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Entreeprijs volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis. Kijk op www.gothicbeurs.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

Tegen inlevering van dit artikel ontvangt iedere bezoeker € 2,00 kassakorting bij de Gothic & Fantasy Beurs, dus voor € 8,- i.p.v. € 10,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam: …………………………………………………………….

E-mailadres: …………………………………………………………….

Gothic fantasy beurs broodfabriek Rijswijk 22 en 23 oktober 2016
Gothic fantasy beurs broodfabriek Rijswijk 22 en 23 oktober 2016