Gothic fantasy beurs broodfabriek Rijswijk 22 en 23 oktober 2016

Kom jij ook?

geplaatst in: Nieuws | 0
Dizary geeft 22-23 oktober acte de présence tijdens de Gothic & Fantasy beurs in de Broodfabriek in Rijswijk. Dit is de aller eerste beurs waar ik mijn boek aan mijn lezerspubliek zal tonen, dus ik ben enorm benieuwd wat ze ervan zullen vinden.

Aan mijn beursstand zal het niet liggen, want die ziet er fantastisch uit; met een reuzegroot formaat van de cover en ook weer dat mysterieuze gekeerde sleutelgat. Uiteraard verkoop ik niet alleen mijn boek, maar ook de 3D prints en misschien nog wat illustraties. In elk geval krijgt elke klant een speciaal voor deze beurs gemaakte boekenlegger cadeau (Dit begint trouwens een aardig collectors-item te worden. Elke beurs ontwerp ik weer een nieuwe, dus verzamel ze allemaal zou ik zeggen) Het lijkt mij in elk geval erg leuk om in contact te komen met mijn lezers en ik hoop dat ze Dizary gaan omarmen.

Wat is een Gothic & Fantasy beurs nou eigenlijk? Een dergelijke beurs staat vooral in het teken van de fantasy en je kunt er dus van alles kopen op dit gebied zoals: kleding, beeldjes van elfjes en draken, muziekinstrumenten, wierook, kaarsen en kruiden, mede en andere dranken etc. Uiteraard zijn er volop (fantasy) boeken te koop. Het thema van fantasy is ook vaak middeleeuwse getint. In de beurshal is de grote verlichting uit en alleen de marktkramen hebben licht, zodat er een gezellige sfeer ontstaat. Het is vrij gebruikelijk dat de bezoekers in klederdracht rondlopen die past bij fantasy/middeleeuws. Je moet niet vreemd opkijken als je spontaan tegen iemand in harnas oploopt. Alleen daarom al is deze beurs de moeite waard om te bezoeken. Je zult je ogen uitkijken als je nooit eerder op een degelijke beurs geweest bent. Dit alles onder het genot van goed eten en enorm gezellige folk livemuziek waarbij je onmogelijk stil kunt blijven staan.

Heb jij ook zin in een dagje vol verwondering, gezellige muziek en fantasy? Kom dan ook naar de Broodfabriek in Rijswijk in het weekend van 22 en 23 oktober vanaf 10:00 tot 17:00. Prijs via de website €9 en aan de deur €10.

http://gothicbeurs.nl/