Dizary van Patrick Berkhof staat op Historisch Zoetermeer samen met Hilda Sprui Geestverwanten

Dizary op Historisch Zoetermeer

geplaatst in: Nieuws | 0

Zet dit maar alvast in je agenda: Zaterdag 30 september sta ik samen met schrijfster Hilda Spruit op het Festival Historisch Zoetermeer.

Dompel jezelf onder in middeleeuws spektakel bij de Dobbeplas in Zoetermeer. Wij signeren en verkopen onze boeken op zaterdag. Maar ook zondag is het nog feest in het Stadshart. Geestverwanten meets Dizary. Dit is Fantasy made in Zoetermeer! Een feest voor jong en oud. Vanaf 12:00 tot 22:00

Dit festival wordt elk jaar groter en mooier. Wat eerst begon met een paar eenvoudige tenten, werd al snel een compleet veld. En vorig jaar was het publiek getuige van heuse ridder-steekspellen, zwaardvechtdemonstraties, live muziek en middeleeuwse kampementen. Er zijn toneelvoorstellingen, riddergevechten, vuurspuwers, steampunk modeshow en nog veel meer. Een festival waar jouw fantasie zal worden geprikkeld.

Wie ooit eens op een festival als Elia of Castlefest is geweest zal het thema en de stijl herkennen van dit festival. Met een groot verschil: de toegang is gratis, maar het spektakel net zo groots. Het programma voor de zaterdag ziet er als volgt uit:

zaterdag 30 september