Het fantasy boek Dizary het levende systeem van Patrick Berkhof Kerkhof staat op 1 is een jaar geworden

Dizary staat op 1

geplaatst in: Nieuws | 0

Voor Dizary – Het Levende Systeem staat de teller op 1. Hij is vandaag 19 augustus 1 jaar geworden. Ahhh. Wat vliegt de tijd toch. Ik zie hem nog aan komen rijden op zijn pallet. Stapels en stapels tegelijk. Daarna werd het een behoorlijk gesjouw, letterlijk en figuurlijk.

Dizary Het levende systeem is geboren en is nu 1 jaar staat op 1 Patrick Berkhof

Het succes begon in het voorjaar van 2016. Toen slaagde mijn crowdfunding waardoor ik mijn boek kon gaan uitbrengen. Mijn droom ging in vervulling. Het werden een aantal maanden broeden voordat mijn kindje bij de drukker de lopende band afrolde. Deze trotse pappa was erbij en dat werd een dag om nooit te vergeten. Op 19 augustus leverde Transportbedrijf de Ooievaar hem pal voor mijn deur af. Toen begon het echte werk: het opvoeden!

Dizary Het levende systeem is geboren en is nu 1 jaar staat op 1 Patrick Berkhof Comic Con Fantasy Fair Gothic

Tussendoor scheet hij de boel helemaal onder. Maar van je fouten kan je leren, zeggen ze. Sommige kaftjes bladderden af, hij had moeite met spelling en verdween soms spontaan. Dan kwam alleen de lege envelop aan bij de pleegouders. Ook had hij nog wel eens de neiging om te vallen, met beschadigde ruggetjes tot gevolg. En de slapeloze nachten hoorden er opeens bij. Een echte schooier die geen ‘onverwoestbare broek’ nodig bleek te hebben. En waar kwamen opeens al die rekeningen vandaan? Het kost wat hoor zo’n kind.

Dizary Het levende systeem is geboren en is nu 1 jaar staat op 1 Patrick Berkhof Comic Con Fantasy Fair Gothic

Die kleine van 460gram kan inmiddels aardig op eigen benen staan. Soms moest je hem verwennen met een mooie beursstand op een mooie beurs. Waar mooie mensen rondliepen die meteen smoorverliefd op hem werden. Al snel bleek zijn voorkant behoorlijke aantrekkingskracht te bezitten. Een erg gewild item op festivals werd dan niet alleen het boek zelf maar ook de Artist Print van zijn portret. Meer illustraties uit de wereld van Dizary zijn inmiddels alleen via festivals en beurzen te koop.

Boekhandel sonneveld zoetermeer boekpresentatie comic con duthc dizary patrick berkhof alien

Wat mij betreft is Dizary al onsterfelijk. Hij ligt inmiddels al bij zoveel mensen thuis. En hij is in elke boekenwinkel in Nederland en België te koop. Er wordt goed op hem gepast. Hij groeit en groeit en binnenkort krijgt hij er een broertje of zusje bij. Let maar op. Daar wordt druk aan gewerkt. Inmiddels zijn er 6 beurzen en festivals achter de rug en er volgen nog 6 events. Dizary is op de radio geweest, heeft signeersessies gehouden in winkels en gedraagt zich goed voor de klas. Al met al een voorbeeldig boek. Wie wil er niet zo een?

Wie jarig is trakteert. Bestel een van de laatste exemplaren van de 1e druk! Alleen via deze site krijg je hem gesigneerd thuis. Inclusief allemaal leuke goodies. Durf jij te verdwalen?