Dizary staat op de Comic Con in Amsterdam Patrick Berkhof festival fantasy

Comic Con here I com…

geplaatst in: Nieuws | 0

Op 2 en 3 september 2017 staat Dizary op de Comic Con in de Rai. En het beloofd een gigantisch feest te worden. Alleen de actrices en acteurs die langs komen: Carice van Houten, Pamela Anderson, John RhysDavies, Billy Boyd, Michael Madsen en nog veel meer.

Dizary staat op de Comic Con in Amsterdam Patrick Berkhof festival fantasy

Panels, heel veel panels
Voor schrijvers in spé wordt het extra leuk want er zijn heel veel panels. De aanwezige auteurs gaan jullie trakteren op een aantal leuke discussies over: Zelf je boek uitgeven, De staat van Sciencefiction, Fantasy spreidt je vleugels, Schrijftechnieken en een lezing over de oorsprong van fantastische verhalen. Of wat dacht je van: Pitch je boekidee. Dit is je kans! Oefen nog maar eens goed op je pitch en breng hem ten gehore aan de experts. De exacte tijden zullen nog worden bepaald.

Zelf je boek uitgeven

Op zaterdag zit ik (Patrick Berkhof) in het panel: Zelf je boek uitgeven
Na maanden of jaren zwoegen heb je een fabelachtig manuscript geschreven. Wat nu? Hoopvolle mails sturen naar de grote uitgeverijen in de hoop dat ze je werk uit de stapel vissen? Of trek je de stoute schoenen aan en ga je in eigen beheer uitgeven? Panelleden Roderick Leeuwenhart (Pindakaas en Sushi) en Sophia Drenth (Bloedwetten) deden dit laatste. Ze komen hier vertellen over hun successen én hilarische missers. Doe er je voordeel mee en stel ze vooral je eigen vragen!

fantasy spreid je vleugels

Op zondag zit ik in het panel: Fantasy: spreid je vleugels
Fantasy is koning in de boekenwereld. In het fantastische genre wordt nergens meer over geschreven dan draken, mystieke kunsten, verloren gewaande kelken en duivelse goden die op het punt staan terug te keren. Vanwaar deze enorme aantrekkingskracht? Waar kun je vandaag de dag écht niet meer mee aankomen en hoe ontwikkel je een totaal verzonnen wereldrijk? Deelnemers: Cocky van Dijk, J. Sharpe, Natascha van Limpt en Peter van Roermund

Ik zie je tijdens de Con!!!