Ik had zin in een nieuwe look

geplaatst in: Nieuws | 0

Dus daarom heb ik Dizary een fantasierijke indruk gegeven met dit nieuwe logo. Ik ga hem gebruiken ter introductie van mijn website.

Dus welkom iedereen in Patrick Berkhof’s Dizary. Mocht je er nog opmerkingen over hebben, dan hoor ik het graag. Ik zit namelijk ook maar wat te pielen. Voor het zelfde geld zie ik iets over het hoofd. Met dit beeldmerk geef ik aan dat Dizary meer zal gaan bieden dan alleen mijn ene boek. De komende tijd onthul ik steeds meer over hoe ik Dizary voor mij zie.

Er zullen beslist meerdere boeken komen, dat staat al vast. Maar denk ook aan een bordspel of een app, t-shirts, echt bruikbare maffe uitvindingen, illustraties en misschien wel muziek. Dizary is meer dan gewoon een boek. In deze wereld moet jij met alle plezier kunnen ronddwalen. Dizary zal je niet gaan vervelen. Mij in elk geval niet want ik weet hoeveel werk mij de komende tijd te wachten staat.

Deze Dizary banner gebruik ik ook voor de poort van mijn beursstand. En die wordt leuuuk joh! Tijdens de Dutch Comic Con in Utrecht op 25 en 26 maart 2017 is deze te bewonderen. Voor die tijd zal ik alvast een foto laten zien. Ik ben zelf ook enorm benieuwd hoe hij er in het groot uit ziet. Binnenkort meer.