Niet normaal. Maart gaat z’n staart roeren joh

geplaatst in: Nieuws | 0

Maart mag jij niet missen. Dit is dé festival maand. Met bijna elk weekend een fantastisch evenement. Dizary – Het Levende Systeem is er bij. Ik heb in elk geval ontzettend veel zin in om mijn boek er te promoten. Laat jij je verrassen op een van de volgende events?

dutch comic con rotterdam ahoy 4 en 5 maart

4 en 5 maart gaat al meteen goed los tijdens de Comic Con in Rotterdam. Dit is een spektakelbeurs en ik wil je aanraden om dit eens te gaan zien. Er zal een wereld voor je opengaan. Stel je voor: stands vol (film)speelgoed, games, strips, als superhelden verklede mensen. En een lading beroemdheden die hun handtekeningen komen uitdelen (hoewel: je moet er soms €30 voor neertellen) Een kleine greep uit de sterren: Sylvester Mccoy uit the Hobbit, Lindsey Morgan the 100, Harry Melling uit Harry Potter, Gemma Whelan uit Game of Thrones, Catherine Schell uit James Bond. Dit soort beurzen is ook zeer leuk voor kinderen vanaf een jaar of 10. Ik sta op de artist alley met mijn mooie spulletjes. Uiteraard verkoop ik mijn boek, maar ditmaal zal ik tevens een aantal illustraties uit de wereld van Dizary verkopen.

gothic fantasy fair rijswijk comic con 11 en 12 maart 2017

Op 11 en 12 maart kan je uit je dak gaan gaan op de stampende balfolk klanken van Rapalje. Of laat jij je liever meevoeren door de donkere tonen van Shireen? Andere bands die komen zijn: Nemuer, Sowulo en Seed. De Broodfabriek in Rijswijk is dit weekend omgetoverd tot een zeer sfeervolle beurs met life muziek en optredens. Uiteraard ga ik weer voorlezen op mijn stand. Mocht je nog kaartjes willen winnen klik dan HIER..

dutch comic con utrecht 217

In het weekend van 25 en 26 maart is er de artiestenparade tijdens de Dutch Comic Con in de jaarbeurs in Utrecht. Weer zo’n spektakel. Voor Star Trek fans komt Gates McFadden langs. Of wat dacht je van de meiden van de Hillywood Show? Lennie Jamer uit The Walking Dead komt ook. En nog veel meer. Tijdens deze beurs heb ik een heuse booth en de mooie toegangspoort hiervoor is in de maak.