Mijn superduper jaaroverzicht

geplaatst in: Nieuws | 0

Met trots kan ik zeggen dat 2016 mijn jaar was. Met de energie van 10 jaar geleden heb ik mijn droom gerealiseerd: de publicatie van mijn boek.

Na zoveel jaren last te hebben gehad van een vaag ziektebeeld, die vaak gepaard ging met veel pijn, ging het in 2016 waanzinnig goed. Daarom heb dankzij een crowdfunding mijn boek Dizary – Het Levende Systeem uitgebracht. Daarvoor ben ik zelf uitgever geworden (uitgeverij versa). Nu ligt mijn boek in de winkel en is hij te bestellen via de bekende webshops.

In januari en februari begon ik met de voorbereidingen van mijn crowdfunding. Die liep van eind maart tot 1 mei. Ik had 107% van mijn doelbedrag weten binnen te halen. Daarmee heb ik het redactiewerk van mijn manuscript kunnen betalen. Ook het drukwerk en een stukje marketing het ik ermee gefinancierd. Ik ben zelf een uitgeverij begonnen – Uitgeverij Versa. En nu ligt mijn boek gewoon overal in de winkel en is hij te bestellen via de bekende internetwinkels. Het was een doodvermoeiend jaar maar het was het waard. Ik had nooit verwacht dat het mij zou gaan lukken. Maar daarvoor gaat mijn dank ook uit naar de vele donateurs die mijn project hebben gesponsord. Zonder hun had mijn jaar er heel anders uitgezien. Bedankt!