dizary op de dutch comic con 2019

Klaar voor de Dutch Comic Con

geplaatst in: Nieuws | 0

De beursstand staat weer netjes opgebouwd en is gereed om de 35.000 bezoekers te ontvangen. Aanstaande zaterdag en zondag is de Jaarbeurs Utrecht weer het toneel van creatief talent, merchandise, cosplayers en koopjesjagers.

Het is altijd een beetje surrealistisch om ‘s ochtens zo’n gigantische hal nog helemaal kaal te zien. Langzaam maar zeker rollen de banners uit, verrijzen vlaggen, worden de tafels gedekt en ontstaat er een fantastisch wereldje. Morgen over overmorgen zul je het niet meer herkennen.

Ik ben deze editie extra tevreden over mijn stand omdat er natuurlijk ruim plaats gemaakt is voor mijn nieuwe boek: Dizary boek 2 – Demonen van Myradé. Daarnaast verkoop ik uiteraard ook de andere boeken uit de wold van Dizary en een aantal illustraties. De foto hieronder kun je de stand nog even helemaal maagdelijk aanschouwen. (Hopen dat hij binnen één dag helemaal leeg zal zijn gekocht)

En helemaal luxe is dat ik zelfs achter die kast rechts in beeld een heuse coffee corner heb. Dus als je zin hebt in een bakkie leut, dan kom je maar langs. (Hoewel, beide dagen zijn uitverkocht, dus last minute heb je pech)

David Crowy houdt een oogje in het zijl

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.