boekbeleving dizary, patrick berkhof, sophia drenth

Boekbeleving

geplaatst in: Nieuws | 0

Op zaterdagmiddag 30 november om 14:00 vindt de boekbeleving plaats in de bibliotheek (stadhuis) van Zoetermeer. Niet alleen wordt het tweede boek van Patrick Berkhof gepresenteerd; Dizary – Demonen van Myrade – ook vertoont Sophia Drenth de boektrailer van 1000 nachten en vertelt zij over de filmopnames en deze nieuwste Bloedwetten-bronvertelling.

Hoe beleef je een boek? Door uiteraard ál je zintuigen te prikkelen. Je krijgt niet alleen eenvoudig voorgelezen – er zijn de klanktovenaars van YslashY, schitterende videoprojecties en cosplayers. Na de presentatie is er tijd genoeg om Patrick en Sophia te spreken, hun boeken aan te schaffen, waarbij je een exclusieve goodiebag in ontvangst kan nemen.

Over Demonen van Myradé
Demonen van Myradé is net als het eerste boek van Patrick een losstaand verhaal in de labyrintwereld van Dizary. Een aantal helden uit het eerste boek keert terug en ze gaan de strijd aan met de uit de hand gelopen magie in het uitvindersdistrict van Pling Ploing.

Ook het tweede boek maakt onderdeel uit van Project Dizary. Dit unieke project is opengesteld is voor gastauteurs, kunstenaars en muzikanten.

cover illustratie demonen van Myradé myrade, patrick berkhof

Over 1000 nachten
De mooiste vrouw op aarde neemt geen genoegen met alleen een boek. Daarom presenteert Sophia Drenth een half jaar na het verschijnen van 1000 nachten de bijbehorende boektrailer. 1000 nachten is een bronvertelling uit de reeks Bloedwetten, originele Dark Fantasy van Nederlandse bodem. De roman vertelt het levensverhaal van madame LaSoeur, de wispelturige en o zo koppige femme fatale uit de serie.

Woestijn in Nederland? Na het zien van deze minifilm kijk je daar niet meer van op. Tijdens de presentatie is een exclusieve goodie bag verkrijgbaar, gratis bij aankoop van een boek, met daarin o.a. een limited edition 1000 nachten-thee en andere verrassingen.

Pers, bloggers en vloggers opgelet!
Voor jullie zal een speciale tas klaarstaan met een exemplaar van Dizary Boek 2. Neem van te voren even contact op en laat weten dat je komt – info@uitgeverijversa.nl

Zaterdag 30 november
13:30 Inloop
14:00 Presentatie boektrailer 1000 nachten – Sophia Drenth
14:45 Korte pauze
15:00 Boekpresentatie Dizary boek 2 – Patrick Berkhof
16:00 Signeersessie Patrick en Sophia
17:30 Einde

Locatie: Forum café – Bibliotheek Zoetermeer – Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer
Eenvoudig te bereiken met tram 3 en 4. Er zijn voldoende parkeergarages in de omgeving, maar kom op tijd, want het stadshart van Zoetermeer wordt op de zaterdag altijd drukbezocht.

Forum zoetermeer, café

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.