Delftse boekenmarkt, Patrick Berkhof, Project Dizary, Quasis uitgevers

Delftse Boekenmarkt

geplaatst in: Nieuws | 0

Boeken, boeken, boeken. Welke boekenfanaat wordt er niet wild van? HAhaha. Nou ik wel. Daarom staat op zondag 17 juli Project Dizary samen met Quasis Uitgevers op de Delftse Boekenmarkt. Duizenden nieuwe en 2e hands boeken liggen er op je te wachten. De uitgelezen kans om je collectie aan te vullen of aan een prachtige nieuwe reeks te beginnen. Ik vrees dat ik met meer boeken thuis ga komen dan dat ik er verkoop 😉

Delftse boekenmarkt, Patrick Berkhof, Project Dizary, Quasis uitgevers

De verkopers komen niet alleen uit de regio maar ook uit o.a. Eindhoven, Utrecht, Oss en Dordrecht en brengen een grote verscheidenheid aan boeken mee. Voor elk wat wils. De 9e editie van de Delftse Boekenmarkt vindt plaats op het plein aan de Elzenlaan. Hier kan je terecht vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur Je vindt de markt op het plein aan de Elzenlaan in Delft (Vrijenban). Er is op zondag gratis parkeren in de omliggende straten en op loopafstand (ca. 100 meter) vindt u een bushalte.

En voor de laatste updates en informatie kun je de facebookpagina van de boekenmarkt in de gatenhouden LINK

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.