Boekenmarkt Zoete Aarde Zoetermeer, Patrick Berkhof, Project Dizary, Hilda Spruit

Boekenmarkt Zoete Aarde

geplaatst in: Nieuws | 0

Op zaterdag 23 juli tref je Project Dizary aan tijdens de boekenmarkt in de buurttuin de Zoete Aarde in Zoetermeer. Patrick zal samen met schrijfbuddy Hilda Spruit hun pennenvruchten voor je van de bomen plukken en aan jou presenteren. Uiteraard willen ze de boeken voorzien van een onbetaalbare handtekening.

Deze boekenmarkt wordt voor de eerste maal georganiseerd, maar het schijnt nu al een fantastische editie te worden. Alle beschikbare tafels zijn in elk geval verhuurd. Verspreid door de prachtige boomgaard en bloementuin zijn er tafels en vloerplekken waar je een grote hoeveelheid aan boeken zult treffen. Tweedehands of nieuw, dat maakt voor een boekenfanaat uiteraard niet uit. Het zijn per slot van rekening BOEKEN.

Boekenmarkt Zoete Aarde Zoetermeer, Patrick Berkhof, Project Dizary, Hilda Spruit
Fotografie: Puur & Lief Fotografie

De buurttuin de Zoete Aarde vind je aan de, Broekwegzijde 195, 2725 PE Zoetermeer. De boekenmarkt is op zaterdag 23 juli 2022 en is geopend van 12:00 tot 16:00. Voor meer informatie kun je ook hun Facebook event raadplegen.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.