Jaarmarkt Haarlemmerstraat

geplaatst in: Nieuws | 0

Project Dizary vind je vrijdag 24 juni op je jaarmarkt in de Haarlemmerstraat in Leiden. De markt maakt onderdeel uit van het Stadsfestival de Lakenfeesten, die het hele weekend gaat plaatsvinden. Met traditiegetrouw de peurbakkentocht door de grachten en de kermis. Voor mij wordt het de eerste keer dat ik als standhouder dit ga meemaken. Ik bereid mij alvast voor op een flinke dosis gezelligheid.

En ik sta niet alleen. Ik deel de marktkraam met Quasis Uitgevers. Samen presenteren wij onze boeken aan het winkelend publiek. Ik ben benieuw hoe er zal worden gereageerd op mijn boeken. Het festivalpubliek van bijvoorbeeld Elfia of Castlefest hoef ik nooit zoveel uit te leggen over fantasy. Daarom zal het even aftasten worden hoe ik mijn verkooppraatje ga houden. Maar ik weet zeker dat de Leienaren een leesgrage mensen zijn. En komen immers interessante auteurs uit die stad.

De Jaarmarkt in de Haarlemmerstraat heeft een lengte van maar liefst 1 km en er zullen allerlei leuke en bijzondere spullen worden aangeboden. Je kan hem bezoeken van 10:00 tot 20:00. Wil je meer weten over de Lakenfeesten. Check dan hun website.

(Foto van de banner: Indebuurt)

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.