Dutch Comic Con 2023, Project Dizary, Patrick Berkhof

Dutch Comic Con informatie

geplaatst in: Nieuws | 0

De Dutch Comic Con, het meest spectaculaire evenement voor liefhebbers van superhelden, comics, manga, anime, cosplay en popcultuur, staat weer voor de deur! Op 24 en 25 juni zal de Jaarbeurs in Utrecht transformeren in een waar paradijs voor fans van over de hele wereld. Dit jaar belooft het evenement nog groter, gewaagder en indrukwekkender te zijn dan ooit tevoren. Er zijn al 45.000 tickets verkocht. Bereid je dus maar voor op een weekend vol spanning, avontuur en of een persoonlijke ontmoetingen met je favoriete acteur of auteur.

Patrick Berkhof, Dutch Comic Con

Winkelstraat vol Schatten

Voor degenen die op zoek zijn naar unieke verzamelitems, merchandise en kunstwerken, is de Dutch Comic Con een paradijs. Uiteraard staat Project Dizary er weer met ditmaal een unieke boekenset met sprayed edges. Exclusief verkrijgbaar in de webshop of tijdens de Con. De stand F13 zal worden gedeeld met Sophia Drenth, bekend van haar boekenreeks de Bloedwetten.

Een Verzamelplaats voor Fans

Of je nu een fervente manga, comic, een cosplay-enthousiasteling, een gamer of een liefhebber van films en tv-series bent, de Dutch Comic Con heeft voor iedereen iets te bieden. Het evenement brengt fans van alle leeftijden en interesses samen in één groot feest. Dompel je onder in een ongekende wereld vol fantastische kostuums, kunstwerken, merchandise, games en nog veel meer.

Acteurs

Een van de grootste attracties van de Dutch Comic Con is de mogelijkheid om je favoriete artiesten, acteurs en andere bekende persoonlijkheden te ontmoeten. De volgende acteurs en actrices zullen aanwezig zijn: Ben Barnes (Shadow and Bones), Natalia Tena (Harry Potter), Gwendoline Christie (Game of Thrones) Bob Morley (The 100), Danny Trejo (Predator), Orli Shoshan (Star Wars), Amy Allen (Star Wars).

Ben Barnes, Gwendoline Christie, Amy Allen, Natalia Tena, Dutch Comic Con info.

Comic Artists

Niet alleen acteurs, maar ook grote namen uit de comic-scene zijn aanwezig. Zoals: Elena Casagrande (Star Trek), Nic Klein (Captain Amerika), Jan Bazaldua (Spiderman), Chris Allen (Marvel comics), Martin Coccolo (Green Lantern), Lucas Weneck (Fantastic Four) en nog veel meer.

Dizary staat op de Comic Con in Amsterdam Patrick Berkhof festival fantasy

Verlies jezelf in de Cosplay-Wereld

Cosplay is een heel groot onderdeel van deze Con. Het begint bijna op te vallen als je niet verkleed komt. Er zijn zoveel deelnemers die hun favoriete personages tot leven brengen met indrukwekkende kostuums en ongelooflijke aandacht voor detail. Of je nu zelf een cosplay-liefhebber bent of gewoon wilt genieten van de prachtige creaties van anderen, je zult versteld staan van de inventiviteit en het vakmanschap dat in elke outfit wordt gestoken. Doe jij ook mee aan de cosplay-competitie?

Gratis goodies Dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.