Dizary staat op Historisch Zoetermeer, fantasy made in zoetermeer, Patrick Berkhof, Hilda Spruit

Historisch Zoetermeer 2019

geplaatst in: Nieuws | 0

In het weekend van 28 en 29 september zul je ridders, roofvogels, jonkvrouwen en muziek vinden op het stadhuisplein in Zoetermeer. Dan is er namelijk weer het festival Historisch Zoetermeer. En ook dit jaar zal het weer een gezellige boel worden.

dizary op historisch zoetermeer, patrick berkhof, hilda spruit, acmala

Het festival is gratis te bezoeken en op de dag kun je kijken of meedoen met verschillende activiteiten. Zo kun je lekker struinen over de historische markt, je gezicht laten grimeren of vragen stellen aan het historische genootschap, stadsarchief en de bibliotheek.

dizary op historisch zoetermeer, patrick berkhof, hilda spruit, acmala

Op de markt staat Dizary dit jaar samen met uitgeverij Quasis. Uiteraard is Patrick er om zijn boek Dizary – Het Levende Systeem te signeren. En hij kan je van alles vertellen over zijn 2e boek, die eind oktober zal gaan verschijnen.

Er zal veel theaterspektakel zijn met riddertoernooien, zwaardvechten, stunt shows, vogelshows. Ook is er live muziek van ondermeer: Compagnie Galimaufry, De Keltische Hobbits en Cathinca van Sprundel.

Hieronder vindt je het programma en kijk ook op de website van Historisch Zoetermeer (Bron: Historisch Zoetermeer)

zaterdag 28 september

Doorlopende activiteiten

zondag 29 september

Doorlopende activiteiten

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.