de cover illustratie voor Dizary boek 2 is er

Eindelijk kan de illustratie voor de cover van boek 2 worden onthuld

geplaatst in: Nieuws | 0

De verschijningsdatum van boek 2 nadert en wat is een boek zonder gave cover-illustratie? Ook ditmaal maakte Patrick zelf het artwork en dit is het resultaat. Op 18 april 2020 won dit artwork de publieksprijs van the Indie Awards.

Dit wordt de nieuwe cover-illustratie voor Dizary 2. 30 oktober ligt het boek als het goed is in de winkel, maar dat is een beetje afhankelijk van of de drukker zijn best doet (Eigenlijk moet ik zelf opschieten, maar het voelt altijd goed iemand de schuld te geven)

Tja en wat zie je hier allemaal? Eens kijken – Uiteraard is dat grote ding een piramide en dat is het uitvindersdistrict van Pling Ploing. Een donker oord waar alleen maar warrige uitvinders bezig zijn met het bedenken van maffe uitvindingen.

Uiteraard zijn er grote helden in dit verhaal en zo te zien vliegen zij meteen op hun doel af, of…. nou dat moet nog maar uit het verhaal blijken of zij zo adequaat zijn.

En er zijn zo te zien vijanden in de vorm van die griezelige Hond en een heel leger van glimmenden gasten. Hmmm dat zal wat worden.

Binnenkort op deze website zal Patrick laten zien hoe hij tot deze illustratie gekomen is. Maar ook waarom hij er te laat achter kwam waarom deze illustratie misschien niet zo goed is….

Deze is voor jouw verjaardag Peter

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.