4 jaar project dizary, Patrick Berkhof, Project Dizary boek

4 jaar DIZARY, feestje

geplaatst in: Nieuws | 0

Joepie – vandaag 19 augustus, alweer 4 jaar geleden kwam mijn eerste boek uit – Het Levende Systeem. Wat was het geweldig toen een flinke pallet met boeken voor de deur werd geplempt – succes ermee. Ja, daar sta je dan. Je hebt een groot avontuur op papier gezet, je eigen avontuur moet nog beginnen.

Een klein feestje, want 4 jaar is natuurlijk niets officieels. Maar toch…. In 2016 kon ik na mijn geslaagde crowdfunding mijn droom in vervulling laten gaan. Mijn Dizary kwam tot leven en ik was er geweldig trots op. Vlak voordat de lading boeken voor mijn deur werd gezet, mocht ik bij de drukkerij gaan kijken in Zutphen. Daar zag ik hoe mijn boek daadwerkelijk van de band rolde – ik werd gek.

Op de beurs

Al snel stond ik als selfpubber met mijn boek op beurzen. Maarja één boek, hoe trek je dan de aandacht? Dat deed ik met een groots decor en ik had ook een aantal illustraties gemaakt die ik verkocht. Zo werd ik op beurzen een echte eyecatcher.

Ongekend avontuur

Ik had geen idee wat voor gedoe me nog stond te wachten met het zelf uitgeven van mijn boek. Het was alsof ik in een eigen fantasy avontuur terecht gekomen was. Met enge tovenaars in boekenwinkels, heksen bij Biblion, geldwolfen bij het CB en weet ik wat allemaal. Maar ik heb het overleefd en de volgende draken versla ik ook nog wel. We gaan vrolijk verder. Dus boek 5 van Project Dizary zit eraan te komen. Met alle plezier signeer ik trouwens mijn boeken, mocht je er een willen – check de WEBSHOP.

Tweede druk

Inmiddels is er al een 2e druk van het boek verschenen. Dizary heeft dus al behoorlijk wat fans. De tweede druk is een herziene versie, met wat kleine aanpassingen aan te tekst. En zelfs voorzien van een mooie illustratie! Ik hoop dat ik je spoedig kan vertellen dat de 3e druk eraan zit te komen.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.