Jalvin en het rijm van de wold, Patrick Berkhof

Nieuwe Cover Art onthuld

geplaatst in: Nieuws | 0

Op vrijdag 18 september om 20:00 onthulde ik de nieuwe cover art voor mijn nieuwe boek. De bedoeling was live op Facebook, maar bij zo’n eerste keer gaat er uiteraard van alles fout. De video is gelukkig beschikbaar en die zie je als je op de onderstaande afbeelding klinkt.

Ik laat zien hoe de illustratie tot stand is gekomen. En gelijk geef ik ook een aantal waardevolle tips voor het maken van een dergelijke illustratie. Voor het tekenen maak ik gebruik van een oude versie van photoshop, maar die is voor mijn werk prima. Ik teken altijd alles in lagen en waarom dat handig is, laat ik je aan het einde van de video zien.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.