Castlefest 2022 wow!

geplaatst in: Nieuws | 0

Wat een knaller van een weekend was het op Castlefest. Het was heerlijk druk en ontzettend gezellig. Ik heb tussen de bedrijven door geregeld van de sfeer mogen proeven en het was weer als vanouds. Bravo voor de organisatie van Castlefest voor het gesmeerd organiseren van dit mooie feestje. En wat tof dat ze voor de schrijvers een prachtige tent hadden neergezet waar ik samen met mijn bevriend schrijvers mijn boeken aan het publiek mocht presenteren.

Dit festival overscheerd wat mij betreft alle verwachtingen. Qua boekenverkoop was dit voor mij een record. Ditmaal heeft Dizary er wel heel veel nieuwe fans bij. Het was ontzettend tof dat er ook lezers langs kwamen om te zeggen hoe geweldig ze mijn boeken vinden. Ik krijg altijd al veel energie van een dergelijk evenement, maar dit zijn toch altijd momenten dat ik niets liever wil dan direct doorschrijven aan mijn volgende boeken. En dat ga ik ook zeker doen.

Wat ik zo mooi vond aan de schrijverstent is dat ik iedereen eigenlijk wel ken vanaf de beginperiodes van hun schrijfwerk. Wat nu opviel was dat iedereen ontzettend was gegroeid, van sommigen was de tafel zelfs te klein, zoveel boeken als ze inmiddels hadden. Deze schrijvers zijn geen kleintjes meer. We zijn allemaal op een heel respectabel niveau gekomen en dat straalde de tent meer dan uit. Wie zegt dat fantasy in Nederland niets voorstelt is gek.

Tijdens het evenement had ik ook nog een leuke verrassing voor Marieke Frankema. Zij had haar nieuwe boekomslag nog niet gezien. De Zielenlezer van Turion werd tijdens Castlefest onthuld. De video zie je in DIT bericht. Ik had ook nog heel even tijd voor wat foto’s. Die zie je hieronder staan.

Foto: Riske de Vries

Tot volgend jaar Castlefest!

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.