Dizary Boekbeleving

geplaatst in: Nieuws | 0

Het is tijd voor een feestje! Op zondagmiddag 27 november 2022 vindt de Dizary Boekbeleving plaats bij Spel en Meer in Zoetermeer. Dit feestje zal dubbel zo groot zijn omdat er 2 boeken worden gepresenteerd. Deze boekbeleving zal meer worden dan gewoon twee auteurs die iets voorlezen. We zullen je eens goed in de wold van Dizary onderdompelen. Gratis entree.

Wat kun je verwachten?

Uiteraard wordt het nieuwe boek van Marieke Frankema ‘de Zielenlezer van Turion‘ gepresenteerd. Ook presenteert Patrick Berkhof zijn 2e boek uit de Jalvin-trilogie ‘de magie van de Wold‘. Tijdens de middag krijg je meer achtergrondinformatie over de nieuwe boeken. Maar er wordt ook dieper ingegaan op de verhaal-wold middels een tijdlijn. Deze beleving is uiteraard niet compleet zonder musicale verrassing en spektakel.

Locatie: Spel en Meer in Zoetermeer – Warande 12. Volop parkeergelegenheid in het stadshart. Eerste 2 uur gratis parkeren. Prima bereikbaar met het OV. Tram 3 en 4.

Tijden: 12:30 inloop – 13:00 aanvang beleving – 16:00 afsluiting.

Er worden 2 nieuwe boeken binnen de wold van Dizary gepresenteerd, maar eigenlijk krijgen meer boeken de aandacht. In de afgelopen 2 jaar zijn er meer boeken bijgekomen, alleen hebben die helaas door een hoop gedoe in de wereld nooit in de spotlight gestaan. Ook aan die titels zal aandacht worden besteed.

Tot 27 november!

Dizary boekbeleving, Patrick Berkhof, Marieke Frankema

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.