Onthulling boekomslag Turion op Castlefest

geplaatst in: Nieuws, Turion | 0

Tijdens Castlefest had ik voor Marieke Frankema een cadeautje meegenomen. De nieuwe boekomslag van haar boek ‘de Zielenlezer van Turion’. Een tijdje geleden had ik fans al gevraagd om een keuze te maken uit drie voorstellen. 52% ging uiteindelijk voor dit concept. Daarna was het aan mij om er iets moois van te maken. Wat het uiteindelijk is geworden zie je in de video.

Als de bovernstaande video niet werkt dan kan je altijd deze LINK proberen.

De Zielenlezer van Turion zal 15 oktober 2022 gaan verschijnen. Vóór die tijd is er gelegenheid om het boek te pre-orderen via mijn webshop. En uiteraard zal er ook een mooi feestje plaatsvinden ter gelegenheid van de release. De datum daarvoor krijg je spoedig te horen.

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.