Fantastic Reads info, lochal tilburg, workshop, project dizary, patrick berkhof

Fantastic Reads Informatie

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Op zaterdag 11 november vindt in de LocHal het allereerste Fantasy & Sci-Fi evenement van Tilburg plaats. Fantastic Reads (and where to find them) belooft een geweldig evenement te worden. Project Dizary zal er ook zijn. Kom en ontmoet toonaangevende auteurs, geniet van muzikale optredens, pitch je verhaal, ontdek literaire schatten in de boekenstands, of trakteer jezelf op unieke boekgerelateerde producten. Toegang is gratis! De eerste 100 bezoekers krijgen een goodiebag.

Fantastic Reads, LocHal Tilburg

Workshop

Tijdens het evenement zal Project Dizary ook aanwezig zijn. Patrick Berkhof geeft een creatieve workshop voor schrijvers die het gevoel hebben vast te zitten of blijven hangen in een zelfde schrijftechniek/riedel. Ontdek tijdens de workshop de sleutel tot een dynamisch en creatief schrijfproces in zijn boeiende workshop: “Hoe maak ik mijn schrijfproces creatief.” Deze sessie is ontworpen om de ‘toolbox’ van de schrijven aan te vullen met handige creatieve schrijftechnieken.

Fantastic Reads, LocHal Tilburg

Boekenmarkt

Uiteraard is er ook een boekenmarkt. Naast de grote hoeveelheid prachtige fantasyboeken die de hoofdrol spelen, is er ook een verscheidenheid aan andere verleidingen. Denk aan sfeervolle kaarsen die je leeshoekje gezellig maken, unieke boekenleggers, literaire juwelen die elk boekenliefhebber zal betoveren, artistieke kaarten en zoveel meer. Mis deze kans niet: kom langs, dompel jezelf onder in een literaire wereld en ga naar huis met een bijzonder aandenken dat je nog lang zal koesteren.

Auteurs

Tijdens het evenement zijn de volgende auteurs aanwezig:

Workshops

10.30 uur – 11.30 uur

12.00 uur – 13.00 uur

  • Van idee tot boek door Anaïd Haen en/of Django Mathijsen, uitgeverij Zilverspoor Workshopruimte 2/3                                                                           
  • Fantasytalen verzinnen door Annemiek Steur
    FutureLab 
  • Explorerend schrijven door Mark Groenen, Godijn Publishing
    WoordLab

14.00 uur – 15.00 uur

Gegevens

LocHal Tilburg
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.