Castlefest, Project Dizary, Patrick Berkhof, Marieke Frankema, Johan Klein Haneveld, Jasper Polane

Castlefest informatie

geplaatst in: Festival, Nieuws | 0

Ik kan bijna niet wachten om weer deel te nemen aan Castlefest! Het lijkt een eeuwigheid geleden sinds 2022 (dat is ook zo). Voor deze editie zal er een indrukwekkende schrijverstent worden opgezet bij het koetshuis. Er komen maar liefst 57 schrijvers, waaronder Thomas Olde Heuvelt. Ik sta er met mijn Project Dizary van vrijdag tot en met zondag om je te verwelkomen in mijn wereld van verhalen. De schrijversmarkt is er op 4, 5 en 6 augustus.

Castlefest Lisse, Project Dizary, informatie

Castlefest 3, 4 5, en 6 augustus. Kasteel Keukenhof – Keukenhof 1 – Lisse

Donderdag: 10.00 – 0.00 uur (let op: niet hele terrein is open)
Vrijdag: 10.00 – 0.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 0.30 uur
Zondag: 10.00 – 20.00 uur

Tickets: zaterdag is uitverkocht. Zondag €32,50 en kinderen €9,38. Vergeet je parkeerkaart niet.

Vorig jaar overschreed het festival wat mij betreft alle verwachtingen. Qua boekenverkoop was het een record. Ik ben benieuwd wat er dit jaar gaat gebeuren. Er zijn immers weer twee nieuwe titels bijgekomen en het TTRPG ‘Chaotic Chronicles’ zal verkrijgbaar zijn. Oh, dat wordt geweldig, ik voel het!

Castlefest 2023, Proejct Dizary, Patrick Berkhof

Onthuling

Onvoorstelbaar hoe snel de tijd gaat. Vorig jaar was er nog de grote onthulling van de nieuwe boekomslag van ‘de Zielenlezer van Turion’, geschreven door Marieke Frankema. Een tijdje daarvoor had ik fans gevraagd om een keuze te maken uit drie voorstellen. 52% ging uiteindelijk voor dit concept. Daarna was het aan mij om er iets moois van te maken. Het leverde uiteindelijk weer een geweldige cover op.

Zielenlezer van Turion, Marieke Frankema, Project Dizary, Patrick Berkhof

Traditie

Het beloofd weer een editie als vanouds te worden. Dus veel mooie muzikale optredens, vermaak en lekker eten. Over het terrein verdeeld zijn er 3 muziekpodia, ontelbare marktkramen, eettentjes, creatieve plekken, optredens en een strijdveld. Een korte opsomming van de bands die je kunt verwachten: Ball Noir, Forndom, The Sleen Orchestra, Elinborg, Trobar de Morte, Sowulo, Trolska Polska, The Dolmen, Corvux Corax, The Trouble Notes en nog veel meer!

alle boeken van project dizary

Wat is de leesvolgorde? Hoe steken de boeken in elkaar? Waar moet je beginnen? In het volgende artikel leg ik het je uit.